Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
AUDI A4Ár: 950.000 Ft -
SUZUKI VITARA 1.4 HYBRID GL+ 4WDÁr: 6.247.000 Ft -
FORD Fiesta 1.0 EcoBoost TitanÁr: 2.497.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft -
BMW 530D TOURING AUTOMATAÁr: 1.100.000 Ft -
TOYOTA VERSO 1.6 ACTIVE TREND TSÁr: 5.747.000 Ft -
CITROEN C2Ár: 840.000 Ft -
VOLKSWAGEN ID.3 PRO PERFORMANCE PLUSÁr: 9.997.000 Ft -
TOYOTA AURIS ACTIVE MY17 TREND+Ár: 6.847.000 Ft -
FORD TRANSIT COURIER 1.5TDCi TÁr: 3.416.400 Ft -
HONDA JAZZ 1.5 i-MMD HYBRID E-CÁr: 8.347.000 Ft -
RENAULT KANGOO EXPRESS 1.5dCi PACÁr: 3.596.400 Ft